prize photo
Breda Drinovc Kancilija won 3.500€ in cash.
4. October 2015.
Sem Breda Drinovc Kancilija, iz Kranja. Odkar sem spoznala SiteTalk v aprilu, redno opravljam vse aktivnosti: všečkam, delim, komentiram, nalagam slike, pošiljam sporočila itd. S tem prejemam veliko točk aktivnosti, ki jih pretvorim v "C" kredite, nato pa z njimi kupujem tombola srečke. Skupaj s tistimi, ki jih lahko tedensko brezplačno aktiviramo, jih imam v igri kar precej.

Pravzaprav nisem nikoli razmišljala o tem, da bom izžrebana med kandidati iz celega sveta. Vseeno pa sem vsako nedeljo preverila rezultate žrebanja. Prvo oktobrsko nedeljo sem bila za svojo aktivnost bogato nagrajena. Hura! Zadela sem nagrado, in to prvo!

V soboto, 10. oktobra 2015, sva šla z možem na srečanje v Maribor. Na dogodku me je čakalo še drugo presenečenje, ko me je, kot zmagovalko, na oder poklical g. Frank Ricketts (glavni izvršni direktor). Po kratkem pogovoru me je vprašal, kdaj želim prejeti nagrado. Odgovorila sem, da kmalu. Pa je iz žepa potegnil kuverto in me vprašal: "Kaj pa, če bi sedaj?". Izročil mi je 3.500€ gotovine.

Hvala, SiteTalk!

Objava: https://sitetalk.com/diary/entry-137/00011130-a-member-receives-3-500-eur-from-ceo

Video: https://youtu.be/N9yO-df9sDU
New to Crypto Community World?

To reset your password, please enter your email address and we will send you an email with instructions.

Crypto Community World free cash back online store